top of page
Sök
  • Lisa Inspiratören

Skaparkrafts testgrupp i oktober 2019

Uppdaterat: 10 mars 2022


På min första premiär-kurs med Skaparkraft i oktober deltog speciellt inbjudna från Sverige och det blev succé´. 10 stycken härliga, kloka, modiga, inbjudna vänner och bekanta, gick all in och skapade i den härliga ateljén i tre dagar.

Hade gjort ett klart program som jag följde och höll mig till. Fick massor med bra feedback och tips vad som var bra och vad som var bäst :-).

Tack för all fantastiskt peppande feedback som mailades till mig efter avslut då alla var hemma och hade fått smälta upplevelsen. Så kul att äntligen vara igång och att allt med färg, stafflier, dukar, lokalen, verktyg mm fungerade så bra. Och att jag efter ha satt ihop ett program och upplägg efter min magkänsla kände att det var bra. Tack ni som var med om min start. Tack.29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page